Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Főtábla Budapesten

2012.04.29

p4280086--2.jpg

Önerőből felkvalizta magát Melinda Budapesten, miután a selejtező második fordulójában könnyedén nyert.
Lendületbe jött Melinda Budapesten, hiszen a küzdelmes első forduló után, egy könnyed második forduló megnyerésével biztosította a helyét a főtáblán. A legyőzött ellenfél a felvidéki Romana Tabak volt, aki szombaton még a szerb Bojana Jovanovskit búcsúztatta.
Ranglista alapján is Melinda volt az esélyesebb a mérkőzés előtt, hiszen Romana a 244. Melinda szerencsére be tudta váltani a papírformát, már jobban szervált, mint az első fordulóban (4 ász, 3 kettőshiba, 67%-os első szerva) és ez megkönnyítette a dolgát (ennek ellenére, Romana kétszer is tudott brékelni). Az összesen megnyert pontok aránya 70-49 Melindának.
Idei 17. győzelmével, sorozatban már 5 selejtezőből jutott fel Melinda, de eddig egy kivételével ilyenkor mindig az első fordulóban búcsúzott ezután. Reméljük ez Budapesten már másképp lesz.

mervana-jugic-salkic-2009-australian-open-xmrmgkhci63l.jpg


A következő mérkőzést kedden fogja játszani Melinda (pontban 11-kor kezdve), az ellenfél a Bosznia-Hercegovinai Jugic-Salkic Mervana lesz. Melinda még 2002-ben és 2005-ben simán legyőzte a világranglista 361., 31 éves hölgyet. Ha idén is nyerni tud Mervana ellen, akkor nagy valószínűséggel Sara Erranival játszhatna majd a következő fordulóban.
Jani Rékával párban is pályára lép Melinda kedden, körülbelül 2-kor.

 
Hajrá Melinda!

 

 

 

A mappában található képek előnézete Budapest 2012.

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.